[artix-general] X11 libinput seems to be the trouble

Ruben Safir ruben at mrbrklyn.com
Thu Jun 28 21:41:48 EEST 2018


BTW - I did try older kernel versions with no results.  There was an
update for xorg and wayland in the last update

sigh


On Thu, Jun 28, 2018 at 12:05:09AM +0300, Christos Nouskas wrote:
> On Wed, 27 Jun 2018 15:20:06 -0400
> Ruben Safir via artix-general <artix-general at artixlinux.org> wrote:
> 
> > It seems that the x program related to a library libinput.10
> 
> I >think< I read somewhere about it, perhaps in [arch-general]: there's something rotten in linux-4.17.2 which hosed xorg-input-libinput; some fellas reported success with either by downgrading the kernel or by installing xorg-input-evdev.
> 
> >From my part, I lost ethernet connectivity with 4.17.2 and r8169; booting with linux-lts restored normal operation.
> 
> 
> -- 
> nous at artix <nous at artixlinux.org>

-- 
So many immigrant groups have swept through our town
that Brooklyn, like Atlantis, reaches mythological
proportions in the mind of the world - RI Safir 1998
http://www.mrbrklyn.com 

DRM is THEFT - We are the STAKEHOLDERS - RI Safir 2002
http://www.nylxs.com - Leadership Development in Free Software
http://www2.mrbrklyn.com/resources - Unpublished Archive 
http://www.coinhangout.com - coins!
http://www.brooklyn-living.com 

Being so tracked is for FARM ANIMALS and and extermination camps, 
but incompatible with living as a free human being. -RI Safir 2013



More information about the artix-general mailing list